Από τις 16 Ιανουαρίου μέχρι και το τέλος του μήνα ένας πολύ διαφορετικός εμφύλιος ξεσπά στη Λέσχη Φίλων Κόμικς! Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για την έκθεση ”Civil War Everywhere!” διοργανωμένο από το Comics in Greece, η οποία θα περιλαμβάνει έργα από μια πολύ μεγάλη καλλιτεχνική ομάδα νέων και ταλαντούχων δημιουργών κόμικς.

Συγκεκριμένα οι Αγγελική Δελεχά, Νικόλας Στεφαδούρος, Κωνσταντίνος Μοσχονάς, Γιάννης Τούσσας, Μάνος Κοτσιφάκης, Σταύρος Κιουτσιούκης, Σταυρούλα Παπαδάκη, Γιάννης Ερμίδης, Βασίλης Μίσιακας, Γρηγόρης Σαντοριναίος, Κώστας Φραγκιαδάκης, MALK, Αλεξία Λουγιάκη, Τζίμης Παπαδόπουλος, Γιάννης Βούλγαρης, Μάνος Λαγουβάρδος, Βασίλης Γκογκτζιλάς, Βασίλης Δημόπουλος, και Κώστας Νικέλλης θα συμμετέχουν με έργα τους.

Το Σάββατο 16/1 το λοιπόν προμηθευτείτε τα geek-όπλα σας και πηγαίνετε στη Λέσχη να θαυμάσετε τα έργα των καλλιτεχνών και να προμηθευτείτε τα διάφορα prints τους και να τους γνωρίσετε από κοντά. Αν πάλι δεν τα καταφέρετε μπορείτε να πάτε μια από τις επόμενες ημέρες μέχρι το τέλος του μήνα.

The following two tabs change content below.
LordOdy

LordOdy

Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz