Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Before Sunrise, Richard Linklater, είναι κάτι το ξεχωριστό: γυρίστηκε μέσα σε 12 χρόνια, με τους ίδιους ηθοποιούς σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους! Με πρωταγωνιστές τον Ethan Hawke και την Patricia Arquette, η ταινία μας διηγείται τη ζωή του Mason, από την ηλικία των 5 έως την ηλικία των 18 ετών.

richard-linklater-boyhoΟ σκηνοθέτης είπε πως, το να ξεκινήσει αυτό το έργο ζωής ήταν κάτι το τρελό. Κανείς δεν ήξερε αν ο μικρός ηθοποιός Ellar Coltrane θα ξαναγυρνούσε κάθε χρόνο για τα γυρίσματα και πώς θα εξελισσόταν σαν έφηβος. Ο Linklater επίσης πρόσθεσε πως, στην ταινία αυτή, πραγματικός πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος ο Χρόνος.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Ελλάδα στις 18 Σεπτεμβρίου.

spirou
The following two tabs change content below.
spirou

spirou

Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz