Οι ”Μυθοναύτες” είναι ένα από τα πολλά κόμικ που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο επερχόμενο Comicdom Con 2016 που όλοι πλέον με πολύ αγωνία περιμένουμε (15-16-17 Απριλίου).

Είναι ένα κόμικ δράσης και μυθοπλασίας που λαμβάνει χώρα το 1830 στο νεοσύστατο ελληνικό κράτος. Οι χαρακτήρες του είναι βασικές φιγούρες της ελληνικής ιστορίας με το touch του fantasy και του steampunk. Ο αμαρτωλός στρατιώτης, Ο ελληνόφιλος steampunk μηχανικός, η μικρασιάτισσα μάγισσα και την απαραίτητη καπετάνισσα.

Σε σκίτσο Γιάννη Ρουμπούλια και Σενάριο Δημήτρη Σαββαϊδη θα κυκλοφορήσει από την AddArt στα πλαίσια του 2016 ComicDom. Το παρακάτω είναι ένα trailer για το κόμικ (Marvel Style) που θα σας πείσει περαιτέρω.

The following two tabs change content below.
LordOdy

LordOdy

Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz