Μετά από τόσα χρόνια τόσες συζητήσεις τόσες αναμονές πράσινο φως φαίνεται να πήρε η μεταφορά της hit σειράς κόμικ της Vertigo, Υ: The Last Man! Στο σενάριο του Y μια επιδημία εξαφανίζει όλα τα αρσενικά του πλανήτη εκτός από τον Yorrick και την μαϊμού του, Ampersand! Οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν  δυστοπικό κόσμος όπου ξαναφτιάχνεται από τις στάχτες του παλιού κόσμου από γυναίκες! Το FX ψάχνει να βρει σεναριογράφο και σκηνοθέτη να δουλέψουν μαζί με τον Brian K. Vaughn, σεναριογράφο του κόμικ! Ελπίζουμε μόνο στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν και κάτι μου λέει πως αν κρατήσουν τον Brian σαν σεναριογράφο δεν θα το μετανιώσουν!

Πηγή

The following two tabs change content below.
LordOdy

LordOdy

Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz