Τέλος για το Naruto

Λίγες φορές στην σύγχρονη ιστορία της ποπ κουλτούρας μπορείς να πεις πως βιώνεις κάτι τέτοιο. Το manga Naruto, μετά από 15 χρόνια, από το 1999, φτάνει στο τέλος του. Συγκεκριμένα το τελευταίο τεύχος θα δημοσιευτεί στις 10 Νοεμβρίου στο Weekly Shonen Jump στην Ιαπωνία. Ο δημιουργός της σειράς Masashi Kishimoto είπε χαρακτηριστικά πως το τέλος του manga δεν σηματοδοτεί σε καμμία περίπτωση και το τέλος του κόσμου του Naruto, μιας και η σειρά άνιμε δεν έχει τελειώσει ακόμη. Σίγουρα είναι το τέλος μιας εποχής και δύσκολα θα βρεθεί κάτι για να πάρει τη θέση του. Κουράγιο απανταχού ανιμάδες, σας καταλαβαίνουμε.

LordOdy
πηγή: http://uk.ign.com
The following two tabs change content below.
LordOdy

LordOdy

Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz