Έφυγε απ’τη ζωή ο Robin Williams

Έφυγε απ'τη ζωή ο Robin Williams

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο αγαπημένος ηθοποιός Robin Williams. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πρόκειται μάλλον για αυτοκτονία με ασφυξία.

Ο 63χρονος Robin Williams έπασχε από χρόνια κατάθλιψη, ενώ στις δεκαετίες του ’70 και του ’60 είχε εθιστεί στην κοκαΐνη και το αλκοόλ, με το οποίο πάλευε έως και τα πιο πρόσφατα χρόνια.

Οι ταινίες στις οποίες τον απολαύσαμε, Good Morning Vietnam, Dead Poets Society, Hook, Jumanji, Good Will Hunting και πολλές άλλες, θα μας κάνουν πάντα να γελάμε και να συγκινούμαστε.

Εμείς απλά θα θυμηθούμε ίσως την πιο χαρακτηριστική φράση του στον Κύκλου των Χαμένων Ποιητών: “Carpe, carpe diem, seize the day boys, make your lives extraordinary”.

spirou

About The Author

spirou Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments