Halloween / Αποκριάτικες στολές εμπνευσμένες από ταινίες – Part 1

Τα αποκριάτικα/ Halloween πάρτυ είναι μια ευκαιρία να δείξουμε σε όλους πόσο αγαπάμε τις ταινίες και πόσο θέλουμε να μοιάσουμε στους αγαπημένους μας ήρωες. Ορίστε 10 ιδέες για να σαρώσετε σε όλους τους διαγωνισμούς στολής φέτος τις απόκριες!

1. Terminator 2: Judgment Day

Αποκριάτικες στολές 2_500

Πατέρας (που ομολογουμένως μοιάζει πολύ στον Arnie) και γιος ντύθηκαν σαν Terminator και John Connor αντίστοιχα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

2. Indiana Jones

Αποκριάτικες στολές 3_500

Μια ακόμα ιδέα για ζευγάρι ή 2 φίλους. Indiana Jones και ο τεράστιος βράχος που τον κυνηγάει! Πόσο γαμάτο;!

3. The Shining36240-Jack-Torrance-From-The-Shining

Με μια μίνι σπασμένη πόρτα και ένα τσεκούρι, είστε ένας έτοιμος και θεότρελος Jack Torrance. Με ένα κουζινομάχαιρο μπορείτε να βάλετε και την Wendy στο παιχνίδι.

4. Misery

tumblr_n6jc53p4ze1ru5hgmo1_500 Στολή καταπληκτικής σύλληψης, για να ντυθούν ακόμα και τα άτομα με αναπηρίες. Η Annie Wilkes θα ήταν περήφανη.

5. Cast Away

tumblr_nd1pyvJMsG1qj4315o4_400

Ο ναυαγός Chuck Noland και ο πολύτιμος φίλος του Wilson είναι μια ακόμα ιδέα για όσους θέλουν να ντυθούν σε ζευγάρια. Αρκεί να μπορείτε να αντέξετε το κρύο!

6. They Live

Μια μάσκα (ή επαγγελματικό μακιγιάζ) και μπλουζάκια με τις κλασικές φράσεις της ταινίας του Carpenter (OBEY, MARRY AND REPRODUCE, CONSUME, NO IMAGINATION κτλ) που φυσικά μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, κι είστε έτοιμοι! Σίγουρα κανείς άλλος δε θα έχει σκεφτεί να ντυθεί το ίδιο!

7. Peter Pan

Αποκριάτικες στολές IMG_5897

Όσοι από εμάς μεγαλώσαμε λατρεύοντας τον Peter Pan, η στολή αυτή με τον Peter και τη σκιά του είναι σίγουρα η καλύτερη λύση.

8. The Fresh Prince of Bel-Air   Best costume/s I ve seen this year. costumes halloween funny pics

Όχι από ταινία, αλλά από σειρά προέρχεται η ιδέα αυτή. Όσοι θυμόσαστε τον Will και τον σπασίκλα ξάδερφό του τον Carlton, θα είναι εύκολο να ετοιμάσετε αυτές τις στολές. Ο ένας θέλει τρελό παντελόνι και μπλούζα κι ο άλλος πουκάμισο, καζάκα και την κλασική πλέον χορευτική κίνηση που έκανε συνεχώς στη σειρά ο ξάδερφος Carlton.

9. Juno

Juno and Bleeker

Μια εύκολη λύση για ζευγάρια είναι και αυτή, εμπνευσμένη από την ταινία του 2007.

10. Bride of Chucky

tumblr_mtqxi2J8w71qfs7iko1_1280

Αν θέλετε να βάλετε τα παιδιά σας από τώρα στο σωστό δρόμο, σκεφτείτε σοβαρά την ιδέα να τα ντύσετε σαν τον Chucky και τη νύφη του. Κι όποιος γονιός απαγορεύσει στο παιδί του να ξαναπαίξει με τα δικά σας, δικό του πρόβλημα!

 

About The Author

spirou Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments