Αυλαία για την εκπομπή Late show

Screen Shot 2015-05-24 at 22.12.04

Αυλαία για το talk show του David Letterman, The Late Show, έπεσε την Τετάρτη 20 Μαΐου. Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε το ντεμπούτο του την 1η Φεβρουαρίου του 1982 μέσω του NBC με τον τίτλο εκπομπής  Late Night with David Letterman ενώ στις 30 Αυγούστου του 1993 η εκπομπή μετονομάζεται σε Late Show with David Letterman και μεταφέρεται στο CBS. Η συνεισφορά και επιρροές του στην Αμερικανική τηλεόραση, σε άλλους παρουσιαστές (Stephen Colbert, Conan O’Brian, John Stewart κ.α.) αλλά και στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα είναι μνημειώδης και όπως πολύ συχνά αναφέρεται αυτές τις μέρες, μιλάμε για ένα τέλος εποχής. Το τελευταίο επεισόδιο αυτού του σόου χαρακτηρίστηκε από:

Τον Bill Murray να βγαίνει μέσα από μια τούρτα για να συγχαρεί τον παρουσιαστή.

Την προτροπή του Conan O’Brian, από το σόου Conan, στους τηλεθεατές να αλλάξουν κανάλι για να δουν την τελευταία εκπομπή του Letterman.

Ένα top 10 όπου διάφοροι γνωστοί καλεσμένοι του Letterman ήρθαν και είπαν ένα από τα πράγματα που ήθελαν πάντα να πούνε στον παρουσιαστή.

Το μοντάζ τόσων χρόνων εκπομπών με τη συνοδεία του τραγουδιού Everlong, Live από τους ίδιους τους Foo Fighters!

και Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ από τον ίδιο τον παρουσιαστή που φάνηκε να μην ξέχασε κανέναν.

Με αυτό το τελευταίο τα επεισόδια αριθμούν στα 6.028!

LordOdy

About The Author

spirou Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments