Λάφυρα από το Geekdom 18 (15/10/2015)

Στα σημερινά Λάφυρα θα δούμε 3 αντικείμενα που μας έκαναν μεγάλη εντύπωση καθώς σκανάραμε τα ίντερνετς!

1) Είναι ευρέως γνωστό πως ένα από τα πιο κουλ πράγματα που υπάρχουν είναι οι Σαμουράι. Συγκεκριμένα οι πανοπλίες των Σαμουράι όλοι το ξέρουμε εγώ, εσείς οι ίδιοι οι σαμουράι… ΟΛΟΙ! Επειδή όμως υπάρχει μια μεγάλη δυσκολία να αποκτήσετε μια τέτοια αυθεντική πανοπλία ιδιαίτερα στην Ελλάδα (αν και αν θελήσετε να δείτε μια live μπορείτε να επισκεφτείτε το μουσείο Ασιατικής Τέχνης στην Κέρκυρα και να σας πέσει το σαγόνι), μπορείτε να αποκτήσετε το επόμενο πράγμα στη λίστα. Μινιατούρες πανοπλίες σαμουράι για να καλύπτετε τα μπουκάλια κρασί (ή σάκε) σας με μια έξτρα στρώση από coolness! Και επειδή σε όλα τους οι Ιάπωνες θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω αυτές οι μίνι πανοπλίες έχουν τη σφραγίδα γνησιότητας 500 από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ιαπωνίας που σημαίνει πως οι πανοπλίες αυτές είναι ένα από τα 500 αγαθά, προϊόντα ή υπηρεσίες που θεωρείτε από το Υπουργείο το καλύτερο των καλύτερων

samuraiall5

Η τιμή του είναι στα 58 $ περίπου και μπορείτε να το βρείτε εδώ (αν ξέρετε Γιαπωνέζικα)

2) Αυτή η μαχαιροθήκη στη μορφή του Ιουλίου Καίσαρα και δει από το Αστερίξ έχει το σωστό ποσοστό ιστορικής αναφοράς και ποπ κουλτούρας που θα χρειαζόταν οποιοδήποτε αντικείμενο.

cesar knife holder

Μπορείτε να το βρείτε εδώ με 210 ευρώ… (άουτς)

3) Πολύ απλή ιστορία το είδα σε γνωστό κομιξάδικο της Αθήνας και το πήρα. Αυτό βασικά, απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Αν τώρα θέλετε και εσείς να έχετε το αυθεντικό καπελάκι που φόραγε ο μηχανικός Brett από την ταινία Alien (1979) του Riddley Scott,

nostromo cap

δεν έχετε παρά να δείτε εδώ και με 25$ να το αποκτήσετε. Εμένα δε με νοιάζει εγώ το πήρα ήδη…

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments