Ο Doomsday εξαπολύεται στο δεύτερο trailer του Batman v Superman!

Οπότε έγινε και αυτό είδαμε το καινούριο trailer του Batman v Superman. Είδαμε από την αρχή τη σχέση του Bruce Wayne (Ben Affleck) με τον Clark Kent (Henry Cavill) και τη διαφορά απόψεων τους. Όπως είχαμε καταλάβει ο Bruce κατηγορεί τον Superman για όλα τα δεινά που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στον κόσμο. Όπως φαίνεται όμως ο Luthor (Jesse Eisenberg) έχει άλλα σχέδια. Θέλει να τους βάλει να τα βάλουν μεταξύ τους για να εμφανίσει το κρυμμένο χαρτί του. Ένα ον φτιαγμένο από το νεκρό σώμα του General Zod όπως φαίνεται και στο trailer. Αυτή λοιπόν πρέπει να είναι και πρώτη εμφάνιση του Doomsday στην version της ταινίας βεβαίως!

batman v superman #2 doomsday

batman v superman #2 doomsday

Και απ’ ότι φαίνεται έχει κρατήσει κάποιες από τις Κρυπτόνιες δυνάμεις του! Επίσης μου θυμίζει πολύ το troll από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αλλά και έτσι κι αλλιώς η New Line ανήκει στην Warner που προφανώς κάνει και το Batman v Superman οπότε μάλλον δε θα υπάρχει πρόβλημα… μάλλον.

Και εκεί λοιπόν που όλα φαίνονται πως έχουν χαθεί κάνει την εμφάνιση της ένα πρόσωπο που καιρό περιμέναμε να δούμε δίπλα στους ήρωες που και αυτούς περιμέναμε καιρό να δούμε δίπλα δίπλα. Η Wonder Woman (Gal Gadot) της οποίας η ασπίδα μαθαίνουμε πως μπορεί να αποκρούσει Κρυπτόνια heat vision!!!

Superman v Batman #2 wonder woman

Ooooooooo_ooh_oooh_cat_shrek

Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ το trailer τελειώνει με ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα screenshot, τους βασικούς τρεις, την ΑΓΙΑ τριάδα των comics, τον Batman, Superman και Wonder Woman δίπλα δίπλα σε στάση μάχης.

batman v superman #2

not-worthy

Ήρα βοήθησε μας να αντέξουμε το μεγαλείο της Wonder Woman. Ελπίζω μόνο να είναι όσο cool φαίνεται στις φωτογραφίες! Αναμένουμε λοιπόν 25 Μαρτίου (και στην Ελλάδα ίσως παραπάνω ως συνήθως) την ταινία που ίσως αλλάξει την κατιούσα ρότα που έχει πάρει η DC.

Βέβαια ας μην αφήσουμε να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι είδαμε ΟΛΗ την ταινία μέσα σε 3 λεπτά. Αλλά αποφάσισα να μην είμαι συνέχεια τόσο αρνητικός με την DC

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments