Ο Voltron στο Netflix!

Ναι καλά ακούσατε 80s kids, ο Voltron ένα από τα πιο γνωστά παιδικά που μας ήρθαν από Ιαπωνία μεριά έρχεται με καινούρια επεισόδια στις 10 Ιουνίου. Το trailer δεν δείχνει πολλά όμως υπάρχουν σκηνές μεταμόρφωσης και βρυχηθμοί, ναι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μιλάμε για τον Voltron που τα 5 διαφορετικά κομμάτια του είναι λιοντάρια που ζουν μέσα σε ένα στοιχείο της φύσης. Το άλλο Voltron με τα αυτοκίνητα δε μας νοιάζει καν… duuuuh!!!

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments