Τεμάχισε το τρέιλερ – Dawn of Justice

Μετά από το σάλο που προκάλεσε το trailer του Star Wars, ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ την επόμενη μέρα βγήκε το trailer του Dawn of Justice όπου μια μέρα πριν, πάλι ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαία, είχε “διαρρεύσει”. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τόσο πολύ τη Warner, μιας και πλέον προσπαθεί να πάρει ένα κομμάτι από την πίτα της Disney. Ξέρετε, την Disney που έχει την Marvel ΚΑΙ το Star Wars πλέον και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει το δικό της πρόγραμμα κλωνοποίησης… Αλλά ας μην κωλυσιεργούμε, ας δούμε πρώτα το εν λόγω trailer…

0.20

1

 

Το trailer ξεκινάει δείχνοντάς μας ένα άγαλμα και ακούγεται ένα κολλάζ από λόγια υπέρ και κατά του Superman. Γιατί ως γνωστόν είμαστε μικροί και εύθραυστοι και ο υπεράνθρωπος μας φαίνεται too much γιατί μας θυμίζει συνέχεια την θνητότητα μας…

zuko-hair-toss

0.41

1
Kneel before…Superman???

Whhaaaaaaa κάποιοι στρατιώτες υποκλίνονται μπροστά στον άνθρωπο ατσάλι και φαίνεται να έχουν στον ώμο τους το σήμα του που μας κάνει να πιστέψουμε πως είναι κάποιου είδους taskforce που βοηθάει τον Κρυπτόνιο.

0.50

1
Somebody saaaaaaave meeeeee…

Η φωνή του Jesse Eisenberg ως Lex Luthor λέει πως “πλέον ξέρουμε πως οι διάβολοι δεν έρχονται από κάτω μας, αλλά από τον ουρανό”

0.59

1
Με τίποτα πια δεν είμαστε ευχαριστημένοι εμείς οι άνθρωποι τς τς τς

Άνθρωποι ψάλλουν “Go Home. Go Home” και φαίνεται πλέον πως το άγαλμα που ήταν πεσμένο ήταn του Superman και κάποιος έχει ψεκάσει πάνω στο στήθος του αγάλματος “False God”. Ενδιαφέρον δεν λέω, αλλά σαν πολύ να goth-εύουμε τον Sups.

1.04

1
Έλα Ben τοχεις, μόνο μην βάλεις βραχνάδα στη φωνή

To Batffleck σε όλο του το μεγαλείο κοιτάει (λογικά) τη στολή του με το γλαφυρό ύφος που πρέπει.

1.31

1
Κουκουυυ

…που είναι βγαλμένη πλήρως από το comic The Dark Knight Returns του Frank Miller, το οποίο μιλάει για ένα δυστοπικό μέλλον, όπου ο Κρυπτόνιος και ο Νυχτεριδάνθρωπος παίζουν κλωτσομπουνίδια.

1.35

1
Ωραία και τώρα πως κατεβαίνουμε από εδώ πάνω…

Batman είσαι άνθρωπος, μην ανεβαίνεις εκεί πάνω, δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις.
1.37

1
Mecha-Batman

Και εκεί που νόμιζα πως δεν θα έχει τίποτε cool αυτό το trailer, τελικά ακούμε τον Batman να λέει: “Πες μου, ματώνεις; Θα ματώσεις…” μιλώντας προφανώς στον άνθρωπο από ατσάλι.

 

Ooooooooo_ooh_oooh_cat_shrek
1.53

1

 

 

Κλασσικές ντουντούκες να βαράνε και μετά ο τίτλος Dawn of Justice… Οκ ήταν αρκετά ενδιαφέρον, αν και αναρωτιέμαι αν το έχει χάσει τελείως το παιχνίδι η DC και θα προσπαθήσει σε μια ταινία να μας πετάξει όσους ήρωες προλαβαίνει. Κάποιοι πιστεύουν πως τα έχει όλα καλά σχεδιασμένα και θα ξεκινήσει το πολυπόθητο cinematic universe της, κάποιοι άλλοι θεωρούν πως είναι απλά κινήσεις απελπισίας αυτές και η μάχη έχει χαθεί ήδη.

 

Εσάς πώς σας φάνηκε το trailer και τι πιστεύετε; Αφήστε τα σχόλια σας από κάτω και όχι στην Gotham City ούτε στον Krypton, άσε που αυτός ανατινάχθηκε στην προηγούμενη ταινία κιόλας.

 

LordOdy

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pierørist Hp
8 years ago

Ember Island Zuko… Στ’ αληθεια ρε σ’ αγαπω…

LordOdy
LordOdy
8 years ago
Reply to  Pierørist Hp

didn’t even buy me dinner 😉

8 years ago

πιο χάλια κι απο το τα χάλια….. fail fail fail

LordOdy
LordOdy
8 years ago

Όχι φαν της DC ή του άρθρου 🙂 ?