Τεμάχισε το τρέιλερ – Star Wars: The Force Awakens

Απανταχού σινεφίλ, σειράκηδες, ταινιοφάγοι, binge-αδόροι χαίρετε. Από εδώ και πέρα θα βλέπουμε κάθε trailer που βγαίνει (που αξίζει να το δούμε βεβαίως βεβαίως) και θα το αναλύουμε βήμα βήμα, χρησιμοποιώντας τη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας μετά το χαρτί υγείας, το φούρνο μικρ…. ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Η στήλη αυτή ξεκινάει με αφορμή το προχθεσινό πολυαναμενόμενο δεύτερο teaser trailer του καινούριου Star Wars: The Force Awakens το οποίο (όπως μάθαμε) έρχεται στις οθόνες μας όχι πριν πολύ πολύ καιρό σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακριά, αλλά το Δεκέμβριο!

Το trailer είναι αυτό, αν για κάποιο λόγο δεν το έχετε δει ήδη, και σας δίνω λίγο χρόνο να το δείτε…

dont-fucking-cry
Το είδατε; Αν δεν είσαστε σε κάποιο φορείο και σας μεταφέρουν στην εντατική από ψυχολογικό σοκ χαράς, δείτε το άλλη μια φορά.

colbert

Ναι είναι αλήθεια σωστά είδατε! Ας το πιάσουμε από την αρχή λοιπόν…
Κλασσική Star Wars μουσική και μετά BOOM!!!

0.30

1
Ο πλανήτης Jakku και ούχι ο Tattoine, είναι αυτός!

Ένα X-wing πεσμένο και στο βάθος (βάθος πεδίου anyone?) ένα Star Destroyer το οποίο φαίνεται πως όντως είναι εκεί αρκετό καιρό. Έχουν περάσει και 30 χρόνια θεωρητικά.

0.40

2
Fire, to forget what you’ve done!!!

Και τότε τον ακούμε. Αυτός που πιθανότατα είναι ο Luke Skywalker αρχίζει και λέει για τη Δύναμη που είναι ισχυρή στην οικογένεια του και πως την έχει αυτ…. ΟΟΟΟΟΟΟΟΠΑΑΑ οπα οπα οπα. Τι είναι αυτό; ΟΟΟΟΟχι δεν μας δείξατε μόλις τώρα το καμένο κράνος του Darth Vader.

0.48

3
R2D2, ο λόγος που υπάρχουν οι πρωταγωνιστές σε ΚΑΘΕ ταινία SW.

Το εμφανώς διαφορετικό μηχανικό χέρι του Luke ακουμπάει τον R2D2. Βέβαια απ’ ότι έχουμε δει και στις προηγούμενες ταινίες, ο αριθμός των ακρωτηριασμένων στο SW είναι πολύ μεγάλος, οπότε αυτός ο τύπος μπορεί να είναι οποιοσδήποτε.

0.54

4
‘’Ένα κομψό όπλο μιας πιο πολιτισμένης εποχής’’. Well, οι εποχές αλλάζουν…

‘’Κάτι’’ εμφανώς μη ανθρώπινο δίνει το lightsaber του Luke σε κάποια που πιθανόν να είναι η Leia. Τι ερώτηση είναι αυτή “πού ξέρω πως είναι του Luke”;
Αυτό το lightsaber ήταν του πατέρα του Luke, του Αnakin Skywalker πριν γίνει ο μεγάλος και τρανός Darth Vader (όχι δεν είναι σποιλερ και η γιαγιά μου το ξέρει αυτό, συν τοις άλλοις το site λέγεται spoiler alert), πριν το δώσει ο Ben Kenobi στον Luke στη χαρακτηριστική σκηνή.

1.03

5
Joy to the world!!!

Ναι γιατί θα μας το κάνουν δωράκι Best. Christmas. EVAH.

1.07

6
‘’Red leader standing by’’

Ο Oscar Issac ως o μαχητής X-Wing, Poe Dameron, κάνει το κλασσικό ουρλιαχτό του hotshot πιλότου. Εμπρός στο δρόμο που χάραξες εσύ πρώτος Maverick.
giphy

Και εδώ αρχίζει το πράγμα να ξεφεύγει.

1.10

7
Στάσου μύγδαλα;

Όχι δε λέει ‘’στάσου μύγδαλα’’, αυτός είναι ο Kylo Ren και απ’ όσο ξέρουμε είναι ο καινούριος κακός. Τώρα ποιος είναι, τι κάνει, πόσο κακός είναι γιατί είναι κακός δεν ξέρουμε… και πάλι καλά…

1.12

8
Εδώ σίγουρα κολλάει το Imperial March.

Κλασσική καταπληκτική σκηνή με τους stormtroopers να δείχνουν έτοιμοι να κάνουν πανικό. Το σήμα από πίσω θυμίζει προφανώς το σήμα της empire αλλά εμφανώς αλαγμένο (συνεργασία Empire-Sith; Πόσο κακία πια!). Και μια μαυροντυμένη φιγούρα στο βάθος μου μυρίζει eeeeeevil λόγο για εμψύχωση των eeeeeeevil στρατιωτών.

Και εδώ απλά παίρνουμε αυτό που μας αξίζει, ένα κολλάζ από σκηνές που δείχνουν τα πάντα και ταυτόχρονα τίποτα απολύτως.

1.16

9
I predict a riot, I predict a riot!!!

Ένα tie fighter (εννοείται και ξέρουμε πως λέγονται τα μαχητικά της αυτοκρατορίας) μακελεύει τα πάντα στο διάβα του, αλλά οι εχθροί είναι και αυτοί της empire οπότε κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με το μισθό του;

1.17

10
I didn’t sign up for this shit…

Ο John Boyega (Attack the Block) από ότι καταλάβαμε πρέπει να μετανιώνει που είναι stormtrooper.

1.19

11
Stormtrooper Swag

Ουαου ποιος είναι αυτός ο τύπος με την cool stormtrooper στολή; Φήμες λένε πως δεν είναι άλλη από την Gwendoline Christie (Game of Thrones), γνωστή σε όλους μας για τον εικονικό της ρόλο της Brienne of Tarth.

1.21

12
Bep boop weep doop

Το ρομποτίλι που ακούει στο όνομα ΒΒ-8 είναι ένα μέρος Hal από την Οδύσσεια του Διαστήματος, ένα μέρος astromech droid τύπου R2D2 και ένα μέρος μπάλα του βόλεϊ.
Και με ένα πολύ όμορφη καταδίωξη μέσα στα συντρίμια από ένα tie fighter με το κλασσικό millennium falcon η οθόνη μαυρίζει και ακούμε. “Chewie… we are home”

1.37

13  Star Wars: The Force Awakens

mr

os

Ευχαριστούμε JJ προκαταβολικά. Και πού να βγει και το κανονικό trailer…

cheers
Εσάς πως σας φάνηκε το trailer; Αφήστε τα σχόλια σας σε ένα γαλαξία πολύ πολ…. καλά καλά από κάτω…

LordOdy

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
8 years ago

για εμας τους μεγαλους σε ηλικια η τελευταια σκηνη ειναι κατι ……… (δεν εχω λογια να εκφραστω)……. 😛

LordOdy
LordOdy
8 years ago

Νομίζω για όλους τους σκληροπυρηνικούς Star Warάδες αυτή η σκηνή ήταν η υπενθύμιση πως υπάρχει έστω μια αχτίδα φωτός 😉