Το Κοράκι του Stephen King στη μεγάλη οθόνη

 Το Κοράκι του Stephen King

Ο Matthew McConaughey θα ενσαρκώσει πιθανότατα τον Randall Flagg στη μεταφορά του The Stand (ελληνικός τίτλος “Το Κοράκι”) του Stephen King στη μεγάλη οθόνη, από τη Warner Bros και με σκηνοθέτη το Josh Boone. Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε 4 συνέχειες (!) ενώ το 1994 είχε κυκλοφορήσει σε μίνι σειρά.

Ο ρόλος του McConaughey είναι ο ρόλος του κακού της ιστορίας, ενός από τους κακούς που εμφανίζεται επανειλημμένα στα βιβλία του King με διάφορα ονόματα και μορφές (The Man In Black και Walter o’Dim στο Μαύρο Πύργο κ.α.) και έχει υπερφυσικές ικανότητες, ενώ φαίνεται να είναι αθάνατος.

Η ιστορία ξεκινάει στην Αμερική μετά από ένα θανατηφόρο ιό που έχει σκοτώσει το 99% του πληθυσμού της γης. Οι επιζήσαντες προσπαθούν να οργανώσουν και πάλι τις ζωές τους, ενώ μια σκοτεινή δύναμη έχει άλλα σχέδια…

spirou
zgou

 

About The Author

spirou Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments