Το «Constantine» ακυρώθηκε και επισήμα

Αναδημοσίευση από το www.moviemonsters.gr

Constantine

Πριν μερικούς μήνες το NBC αποφάσισε να μην ανανεώσει τη δικιά του υπερωική σειρά, «Constantine» και από τότε οι υπεύθυνοι της σειράς αναζητούσαν ένα καινούριο κανάλι που θα φιλοξενούσε τη σειρά.

Πριν από λίγο ο παραγωγός της σειράς Daniel Cerone, δήλωσε μέσω Twitter ότι η σειρά ακυρώθηκε και επίσημα.

Είχα πει πως όταν θα έχω νέα θα τα μοιραστώ μαζί σας. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Οι συντελεστές της σειράς, αποδεσμεύτηκαν από τα συμβόλαιά τους. Το studio προσπάθησε να βρει ένα νέο κανάλι για τη σειρά, για το οποίο θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες, αλλά οι προσπάθειες δεν είχαν αίσιο τέλος. Δυστυχώς δεν έχω λεπτομέρειες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που γινόντουσαν αλλά η σειρά τελείωσε.

Οι πιθανότητες ήταν εξαρχής εναντίον της σειράς, καθώς είχε τοποθετηθεί σε δύσκολη ώρα για τηλεοπτική σειρά στην Αμερική (Παρασκευή βράδυ) και δεν κατάφερε να αποκτήσει το απαραίτητο κοινό, που θα της χάριζε την ανανέωση.

Μην ξεχνάμε όμως ότι πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα να δούμε τον χαρακτήρα του Constantine, φυσικά με διαφορετικό ηθοποιό, στο «Justice League Dark» του Guillermo del Toro…

Πηγή

About The Author

Γιώργος Βορριάς O αρχισυντάκτης του Spoileralert.gr τα τελευταία 25 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε διστακτικά, γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 350+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-Corn Maniac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments