Όροι Διαγωνισμού Phat Comicz *ΕΛΗΞΕ*

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το SpoilerAlert.gr.

Διεξάγεται από τρίτους φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ορθή διεξαγωγή και αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση, έμμεση ή άμεση με το Youtube.

Κανόνες διαγωνισμού

Α. Όροι του διαγωνισμού:

1. Πρέπει να κάνετε share στο pinned pοst που αφορά το διαγωνισμό στη σελίδα του spoileralert.gr στο facebook , και να tagάρετε ένα φίλο σας στα comments.

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του την Τρίτη 18/07/17 έως την λήξη του στις 25/07/17 και ώρα 23:59.

Γ. Νικητής: 2 (δύο) νικητές θα προκύψουν από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης, οι οποίοι θα ανακοινωθούν με απάντηση στο σχόλιό τους στο Facebook. Αν ειδοποιηθούν και δεν επικοινωνήσουν με το προσωπικό του SpoilerAlert.gr , το SpoilerAlertgr δύναται να δώσει το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.

Δ. Δώρο: Τo δώρo του διαγωνισμού είναι δύο τόμοι του “Full Phat 3 (τυρία)” υπογεγραμμένοι από τον καλλιτέχνη. Τα δώρα θα παραλάβουν οι νικητες από τη Jemma press (αν διαμένεουν στην Αττική) ή θα τους αποσταλεί (αν μένουν στην υπόλοιπη Ελλάδα) μετά από συνεννόηση με την κα. Σπυριδούλα Γάτσιου. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλες υπηρεσίες, παροχές ή χρήματα σε καμία περίπτωση.

Ε. Αλλαγές: Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.

ΣΤ. Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

About The Author

spirou Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments