Το γνωστό κομιξάδικο στον Πειραιά, που όλοι οι εκ Αττικής (και όχι μόνο) έχουμε κατά καιρούς προμηθευτεί (ή συμπεριλαμβανόμενο και τον εαυτό μου ακόμα προμηθεύομαι) κόμιξ, βιβλία, φιγούρες και άλλα συναφή μπαρμπαδέλια γιορτάζει τα 18 χρόνια λειτουργείας.

Η Jemma (και όχι ΤΟ jemma που κάποιοι grammar nazis θέλουν να μας πείσουν) έκλεισε τα 18 και γιορτάζει τα γενέθλια της την Κυριακή 17/1 από τις 12:00 μέχρι τις 18:00.

Σε αυτό το πάρτυ ενηλικίωσης οποιαδήποτε αγορά σας θα μπορείτε να την προμηθευτείτε στη μισή τιμή της αρχικής! Πέραν αυτής της προσφοράς, όσοι κάνουν αγορές θα μπαίνουν σε κλήρωση για να προμηθευτούν το αφισάκι που έκανε ο Tasmar για αυτό το event!

Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν ερωτήσεις για το event μπορείτε να βρείτε εδώ. Καλές αγορές και μακριά από τις φιγούρες μου!

The following two tabs change content below.
LordOdy

LordOdy

Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz