Οι επεισοδιακοί ξεκινούν την σεζόν με 2 κομμάτια αφιερωμένα στο Walter White, στον πιο βαρύ ρεμπέτη της δύσης

– Απ’τον καιρό μου άρχισα τη Meth να μαγειρεύω
– Έντε λα μαγκεν ντε Αλμπουκέρκ

Ευχαριστούμε τη Spirou, το Nickman και όσους βοήθησαν στην ηχογράφηση και τα γυρίσματα.

———————————————————————-
!!! Για τον Διαγωνισμό !!!
———————————————————————-

Εσείς μας βοηθάτε να κάνουμε πιο γνωστούς τους “Eπεισοδιακούς” και το “SpoilerAlert.gr” κι εμείς σας ανταμείβουμε με 2 μπλουζάκια εμπνευσμένα από το τελευταίο μας βίντεο!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, κοινοποιήστε (δημόσια) το βίντεο μας, είτε από το youtube εδώ ” https://www.youtube.com/watch?v=dXsgl-jKMQA “, είτε από το facebook εδώ ” https://www.facebook.com/Spoileralertgr/posts/749592375109078 “, στο facebook ή στο google+, αφήνοντας κι ένα comment στο βίντεο στην αντίστοιχη πλατφόρμα(Youtube ή Facebook) με το μέγεθος που φοράτε (π.χ. Medium) και μπείτε στην κληρωση για ένα από τα 2 μπλουζάκια!

Ο διαγωνισμός θα λήξει σε ένα μήνα (29 Οκτωβρίου) ενώ η κλήρωση θα γίνει την 1η Νοέμβρη και οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο facebook εδώ ( http://facebook.com/spoileralertgr )

The following two tabs change content below.
Επεισοδιακοί

Επεισοδιακοί

Οι Επεισοδιακοί γεννήθηκαν μέσα από την ανθρώπινη ανάγκη για έκφραση και επικοινωνία, η οποία στα πλαίσια της σύγχρονης pop κουλτούρας μετουσιώνεται μέσα από τον εξανθρωπισμό των τηλεοπτικών χαρακτήρων και την λυρική εξιστόρηση της διαδρομής τους. Φιλοδοξούν να κατακτήσουν τον κόσμο, με χειρουργικά χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Comments are closed.