Το Super Bowl του Αμερικανικού ποδοσφαίρου είναι γνωστό ακόμη και σε μη φανς του αθλήματος αυτού, γιατί στις διαφημίσεις παίζει τρειλερς ταινιών. Ενώ εμείς κοιμόμασταν λοιπόν, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της επόμενης ταινίας του Captain America: Civil War. Δεν ξέρω αν έχει spoilers ή όχι, το ποιοι ήρωες θα πάνε είτε με την μια είτε με την άλλη ομάδα είναι βασικό στοιχείο του φιλμ (και του αντίστοιχου κόμικ), οπότε, με πόνο καρδιάς βλέπω την Black Widow και αναρωτιέμαι αν θα είναι αυτή μια ταινία για τον Cap ή Avengers- lite 2.5 ή κάτι παρόμοιο.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση φαίνεται σούπερ. Shut up and take my money, Marvel.
semiramis
The following two tabs change content below.
semiramis

semiramis

H Semiramis έχει περάσει τα 2/5 της ζωής της βλέποντας ταινίες, ξένα σίριαλ και ακούγοντας μουσική, 1/5 πίσω από ένα γραφείο διαβάζοντας, 1/5 να κοιμάται και το τελευταίο 1/5 στον έξω κόσμο. Στο ερώτημα geek ή nerd απαντά 'φυτό'. Γράφει μανιωδώς τόσο για χόμπι όσο και για επαγγελματικούς λόγους.

  • Αγαπημένη ταινία: Pan's Labyrinth. Γιατί αν δεν ήταν Semiramis θα ήταν Ophelia.
  • Αγαπημένος βιβλίο: Η αθανασία του Milan Kundera, ό,τι έχει γράψει ο Irvin Yalom και ο Haruki Murakami. Τι θες να πεις δεν είναι ένα βιβλίο αυτό;"
  • Παιδικός ήρωας:  Η Κάντυ-Κάντυ. Γιατί από εκεί πήρε το -πραγματικό-όνομά της.
  • Αγαπημένο ζώο:  Γάτα. Δε χρειάζεται αιτιολογία.

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz