Όροι Διαγωνισμού:
Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το SpoilerAlert.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα. Διεξάγεται από τρίτους φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ορθή διεξαγωγή και αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση, έμμεση ή άμεση με το Facebook.

Κανόνες διαγωνισμού

Α. Όροι του διαγωνισμού:
1. Πρέπει να κοινοποιήσετε στο προφίλ σας το ποστ για το διαγωνισμό, που βρίσκεται στη σελίδα του SpoilerAlert στο Facebook. Σημειώνουμε ότι κατά την διαδικασία της απαρίθμησης των υποψηφίων, θα θεωρηθούν έγκυρες οι συμμετοχές εκείνες που θα εμφανίζονται στα shares του Post της σελίδας μας.

2. Πρέπει να κάνετε like στη σελίδα των Εκδόσεων Διόπτρα και στη σελίδα του Spoileralert.gr στο Facebook

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του τη Δευτέρα 16/01/17 έως την λήξη του την Κυριακή 22/01/17 και ώρα 23:59.

Γ. Νικητές: 2 νικητές θα προκύψουν από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στη σελίδα του SpoilerAlertgr στο Facebook. Αν οι νικητέςς δεν επικοινωνήσουν με το προσωπικό του SpoilerAlertgr, το SpoilerAlertgr δύναται να δώσει το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.

Δ. Δώρο: Το δώρο του διαγωνισμού είναι 2 αντίτυπα της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου «Η τζαζ του δολοφόνου» του Ray Celestin, προσφορά των Εκδόσεων Διόπτρα. Οι κάτοικοι Αθηνών τα παραλαμβάνουν από το κατάστημα των εκδόσεων Διόπτρα, το οποίο βρίσκεται στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Τηλ. 2103300774. Για τους κατοίκους εκτός Αθηνών αποστέλλεται ταχυδρομικά. Δεν αναλαμβάνουμε αποστολές για εκτός Ελλάδος. Τα ωράρια του καταστήματος είναι: Δευτέρα και Τετάρτη 9:00-15:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 9:00-17:00, Σάββατο 10:00-14:00.

Το δώρο είναι προσωπικό και δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλες υπηρεσίες, παροχές ή χρήματα σε καμία περίπτωση.

Ε. Αλλαγές: Οι διοργανωτές SpoilerAlertgr και Εκδόσεις Διόπτρα διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.

ΣΤ. Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

The following two tabs change content below.
spirou

spirou

Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος

Category:

Uncategorized

Leave a Reply

5 Comments on "Διαγωνισμός “Η τζαζ του δολοφόνου” (ΕΛΗΞΕ)"

Notify of
Sort by:   newest | oldest | most voted
Sofia Marga
Member

Ευχαριστουμε πολύ για το όμορφο βιβλίο!!!

Agaph Georgiadou
Member

Αποδεχομαι τους ορους διαγωνισμου

Κατερίνα Μωραϊτη
Member

Πολύ όμορφο δώρο!!Ευχαριστούμε πολύ!Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

Symeon Topalidis
Member

Αποδεχομαι τους ορους διαγωνισμου

Ελένη Νησιώτη
Member

Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού! Ευχαριστούμε πολυ!!!

wpDiscuz