Σίγουρα στη λίστα με τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια της παιδικής μας ηλικίας βρίσκονται και οι παπιοπεριπέτειες. 27 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν τους, επιστρέφουν ξανά κοντά μας, ακόμα ένα σημάδι ότι ζούμε στην εποχή της νοσταλγίας.

Ξεκινώντας από τα θετικά στοιχεία που γνωρίζουμε, πρόκειται για reboot, οπότε πιθανόν αν κάποιος έχει μνήμη ελέφαντα και θυμάται κάποια επεισόδια να ξαναδεί παρόμοιες ιστορίες.  ο David Tennant θα δανείζει τη φωνή του στον Scrooge, με τους Danny Pudi (o Abed του Community), Bobby Moynihan (Forgetter Bobby στο Inside Out) και Ben Schwartz (Jean-Ralphio στο Parks and Recreation) να υποδύονται τα 3 ανιψάκια.

Δυστυχώς (προσωπική γνώμη) ενώ η νέα εκδοχή του σκίτσου είναι αρκετά πιστή στους αρχικούς χαρακτήρες του Donald και του Scrooge, για κάποιο λόγο τα 3 ανιψάκια είναι σχεδιασμένα με τεράστια κεφάλια που μοιάζουν με “Funko Pop!” φιγούρες ή (για να σας “κάψω” σε αντίστοιχο νοσταλγικό πνεύμα) με τους μπασκετμπολίστες του NBA JAM όταν έβαζες εκείνο το αλησμόνητο cheat…

The following two tabs change content below.
Γιώργος Βορριάς

Γιώργος Βορριάς

O Γιώργος τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με κορυφαία σημεία της καριέρας του το μοντάζ της Juliet από το Lost να ακούει Καζατζίδη και να κλαίει, και ένα βίντεο κλιπ των Anathema που έλαχε να είναι το μοναδικό βίντεο του "Natural Disaster" στο YouTube τότε...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε μετά από αρκετό "ζμπρώξιμο", γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 200+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-CornManiac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz