Το Game of Thrones είναι μια από τις πλέον ακριβές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης , με το budget των τελευταίων σεζόν  να ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο. Μονο για τα κοστούμια υπάρχει μια ομάδα 80-100 ανθρώπων που η δουλειά τους είναι να εξασφαλίσουν την τελειότητα στην κάθε λεπτομέρεια της ένδυσης των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών.

Οπότε, όσο νά’ ναι , δεν είναι και παράλογο να μας προκαλεί έκπληξη η παρακάτω δήλωση:

“Αυτές οι κάπες στην πραγματικότητα είναι χαλάκια του ΙΚΕΑ”

Αυτό εξήγησε η Michele Clapton στο κοινό του Getty museum στο Los Angeles πέρσι, περιγράφοντας τα κοστούμια της νυχτερινής φρουράς.

Έκοψαν, ξύρισαν και έβαψαν όπου χρειαζόταν τα χαλάκια, και έπειτα τα κέρωσαν , για να πετύχουν το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις οθόνες μας.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε ολόκληρο το , πολύ ενδιαφέρον, σχετικό βίντεο.

(τα σχετικά σχόλια είναι στο 27:35)

The following two tabs change content below.
Γιώργος Βορριάς

Γιώργος Βορριάς

O Γιώργος τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με κορυφαία σημεία της καριέρας του το μοντάζ της Juliet από το Lost να ακούει Καζατζίδη και να κλαίει, και ένα βίντεο κλιπ των Anathema που έλαχε να είναι το μοναδικό βίντεο του "Natural Disaster" στο YouTube τότε...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε μετά από αρκετό "ζμπρώξιμο", γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 200+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-CornManiac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz