Οι ταινίες του Bourne με πρωταγωνιστή τον Matt Damon είναι από τις καλύτερες κατασκοπικές ταινίες όλων των εποχών. Με καταιγιστική δράση και ρεαλισμό πολλές φορές που απλά μπορείς να πιστέψεις πως υπάρχει ανάμεσα μας αυτός ο άνθρωπος. Δείτε το trailer και βρείτε τα γνώριμα ελληνικά τοπία. Όχι όχι δεν ήταν ο Matt Damon ανάμεσα σε κάποια διαδήλωση. Οι σκηνές με την Ελλάδα γυρίστηκαν στην Τενερίφη.

The following two tabs change content below.
LordOdy

LordOdy

Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz