Σαν όλα τα θαυμάσια πράγματα σε αυτή τη ζωή, εντελώς τυχαία και απρόσμενα, έπεσα πάνω σε μια εμπνευσμένη σελίδα του Facebook με τον χαρακτηριστικό τίτλο Μαντιναδάκια . 

Τα παιδιά εκεί έχουν ξετυλίξει το ταλέντο τους στη στιχομυθία και το Photoshop και μας χαρίζουν μαντινάδες και posters με τις αγαπημένες μας ταινίες, σε Κρητική version, από ένα παράλληλο σύμπαν, που το Hollywood βρίσκεται στον Ψηλορείτη!

Απολαύστε το μεγαλείο:

wolverine kritikos

karete kid kritiko

terminator kritikos

thor kritikos

superman kritikos

hulk kritikos

alien kritiko

gremlins kritika

jaws kritika

The following two tabs change content below.
Γιώργος Βορριάς

Γιώργος Βορριάς

O Γιώργος τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με κορυφαία σημεία της καριέρας του το μοντάζ της Juliet από το Lost να ακούει Καζατζίδη και να κλαίει, και ένα βίντεο κλιπ των Anathema που έλαχε να είναι το μοναδικό βίντεο του "Natural Disaster" στο YouTube τότε...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε μετά από αρκετό "ζμπρώξιμο", γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 200+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-CornManiac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
Γιώργος Βορριάς

Latest posts by Γιώργος Βορριάς (see all)

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz