Αρκετοί μπορεί να είχατε ακούσει από το Kung Fury από το σχετικό campaing του kickstarter που είχε γίνει για να γυριστεί η ταινία, από μια ομάδα παθιασμένων fan! Εν τέλει μάζεψε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια, γυρίστηκε, είναι έτοιμο και δημοσιεύτηκε στο YouTube! Δείτε το εδώ:

Ναζί, δεινόσαυροι, Βίκινγκς και πολύ cool τύποι “κάνουνε παιχνίδι” και η ταινία δίνει πραγματικά νέο νόημα στον όρο “over the top“!

Γενικά πιστεύω και μόνο το γεγονός ότι σε όλο το κείμενο το μόνο σημείο στίξης που χρησιμοποιώ είναι το θαυμαστικό, τα λέει όλα!

Απολαύστε!

—————————————-­———————

F A C E B O O K : https://www.facebook.com/Spoileralertgr

I N S T A G R A M: http://instagram.com/spoileralert_gr

T W I T T E R : https://twitter.com/SpoilerAlertgr (@SpoilerAlertgr )
—————————————-­———————

The following two tabs change content below.
Γιώργος Βορριάς

Γιώργος Βορριάς

O Γιώργος τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με κορυφαία σημεία της καριέρας του το μοντάζ της Juliet από το Lost να ακούει Καζατζίδη και να κλαίει, και ένα βίντεο κλιπ των Anathema που έλαχε να είναι το μοναδικό βίντεο του "Natural Disaster" στο YouTube τότε...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε μετά από αρκετό "ζμπρώξιμο", γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 200+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-CornManiac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"

Leave a Reply

1 Comment on "Kung Fury : Ο απόλυτος ύμνος στα 80’s κυκλοφόρησε!"

Notify of
Sort by:   newest | oldest | most voted
wpDiscuz