Το Netflix, συνεχίζοντας την τεράστια συλλογή με φανταστικές σειρές παραθέτει το trailer του Luke Cage από τη Marvel Studios. Ο Luke Cage (Mike Colter) αποκτά υπερδύναμη και άφθαρτο δέρμα μετά από ένα σαμποταρισμένο πείραμα και ξεκινά να ζει σαν φυγάς στο μοντέρνο Harlem της Νέας Υόρκης. Σύντομα όμως καλείται να βγει από τις σκιές και να έρθει αντιμέτωπος με ένα παρελθόν που πάσχιζε να ξεγράψει. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το έκανε ο ήρωας στα επεισόδια της Jessica Jones. Ευελπιστούμε μόνο η σειρά να είναι στο ίδιο υψηλό επίπεδο όπως και οι άλλες σειρές της Marvel στο Netflix.
Κλασσικά και τα 13 επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο Netflix στις 30 Σεπτεμβρίου.

The following two tabs change content below.
LordOdy

LordOdy

Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz