Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές του περασμένου χρόνου επιστρέφει για τη 2η σεζόν της. Ο Elliot στο teaser τρέιλερ μας προτρέπει να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε τον κόσμο και το μέλλον μας. Όλοι μαζί μπορούμε και τίποτα δεν θα μας σταματήσει. Είναι όμως αλήθεια όλο αυτό; Ή μήπως τα αφεντικά της Evil Corp έχουν άλλα σχέδια; Πού βρίσκεται ο Tyrell; Και τι συμβαίνει επιτέλους με τη μυστηριώδη hacker του Σκοτεινού Στρατού, την White Rose; Πολλά τα ερωτήματα που ελπίζουμε να απαντηθούν φέτος το καλοκαίρι.

The following two tabs change content below.
Sissy Michailidou

Sissy Michailidou

Η Σίσσυ είναι φοιτήτρια αυτοματισμού και λατρεύει να αναλύει σειρές και ταινίες. Αν βρεθείτε κατά λάθος στην παρέα της θα σας πει όλα τα spoilers από το πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς που είδε, ακόμα κι αν εσείς είστε clueless επί του θέματος. Ξέρει απέξω αμέτρητους διαλόγους από τα αγαπημένα της επεισόδια / ταινίες όμως όταν ήταν στο σχολείο ποτέ δεν έμαθε αποστήθιση ούτε μισή σελίδα ιστορίας. Πειραματίζεται με το μοντάζ και τη γραφιστική σαν χόμπυ. Φυσικά, για να είναι εδώ της αρέσει να γράφει, ακόμα κι αν σπάνια πια βρίσκει έμπνευση. Αγαπημένο της βιβλίο είναι η “Ιστορία Χωρίς Τέλος” επειδή την εκφράζει όσο κανένα άλλο και θα είναι forever bitter από την αντίστοιχη ταινία που δεν άγγιξε καν τα σπουδαιότερα νοήματα του βιβλίου.
  • Αγαπημένη ταινία:  Inception, αν και πάντα ξαναβλέπει τις αγαπημένες της παιδικές, Lion King, Anastasia, The Incredibles
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Sylvia Plath
  • Παιδικός ήρωας: Hermione Granger, Powerpuff Girls, και η παρέα από τη σειρά βιβλίων “4 1/2 Φίλοι”
  • Αγαπημένο ζώο: πάντα ήθελε γάτα για κατοικίδιο, όμως κατέληξε να έχει σκύλο και κουνέλι
Sissy Michailidou

Latest posts by Sissy Michailidou (see all)

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz