Εξ αφορμής της κυκλοφορίας της δεύτερης Ημέρας Ανεξαρτησίας, μια λίστα με 5 από τις καλύτερες εβερ ταινίες σχετικά με εισβολές εξωγήινων.

Edge of Tomorrow (2014): 
o Tom o Cruise έχει μια εξειδίκευση στο θέμα εξωγήινοι – διάστημα – αποκάλυψη και αυτή είναι μια εξαιρετική ταινία. Αλλά ό,τι και να λέμε, ένας είναι ο λόγος να την δούμε: Εμιλυ Μπλαντ.

Attack the Block (2011): 
Από τους παραγωγούς των επικών Shaun of the Dead  και Hot Fuzz. Μια παρέα Λονδρέζων αντιστέκονται σε εισβολή αλιεν στο Λονδίνο. #Aliexit ?

Mars Attacks! (1996): 
Tim Burton, spoof ταινία κα-τα-πλη-κτι-κή.

Plan 9 from Outer Space (1959): 
Ο ορισμός του  so-bad-it’s-good  σινεμά. Μια ταινία του Εντ Γουντ. Κλασική!

War of the Worlds (2005): 
Δεύτερη ταινία με τον Τομ και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ στα σκηνοθετικά ηνία. Μια μοντέρνα εκδοχή του βιβλίου του H.G. Wells με πολύ ωραία ιστορία, ερμηνείες και εφέ. Και κάτι τρομακτικά τρομακτικό αυτό το τρίποδο.

The following two tabs change content below.
semiramis

semiramis

H Semiramis έχει περάσει τα 2/5 της ζωής της βλέποντας ταινίες, ξένα σίριαλ και ακούγοντας μουσική, 1/5 πίσω από ένα γραφείο διαβάζοντας, 1/5 να κοιμάται και το τελευταίο 1/5 στον έξω κόσμο. Στο ερώτημα geek ή nerd απαντά 'φυτό'. Γράφει μανιωδώς τόσο για χόμπι όσο και για επαγγελματικούς λόγους.

  • Αγαπημένη ταινία: Pan's Labyrinth. Γιατί αν δεν ήταν Semiramis θα ήταν Ophelia.
  • Αγαπημένος βιβλίο: Η αθανασία του Milan Kundera, ό,τι έχει γράψει ο Irvin Yalom και ο Haruki Murakami. Τι θες να πεις δεν είναι ένα βιβλίο αυτό;"
  • Παιδικός ήρωας:  Η Κάντυ-Κάντυ. Γιατί από εκεί πήρε το -πραγματικό-όνομά της.
  • Αγαπημένο ζώο:  Γάτα. Δε χρειάζεται αιτιολογία.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz