Με μεγάλη μας χαρά και ενθουσιασμό δεχθήκαμε την πρόσκληση των μελών του ΦantastiCon.gr να πάρουμε μέρος κι εμείς στο διήμερο Φεστιβάλ Φαντασικού που διοργάνωσαν το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, και συγκεκριμένα να κάνουμε μια παρουσίαση/ομιλία σχετικά με τα βιντεοπαιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει για τον Conan.

Το Φεστιβάλ έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας του Συλλόγου Φίλων Φανταστικού για τη διάδοση του fantasy στην Ελλαδα και με στόχο να πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2015 κι άλλα, μεγαλύτερα Φεστιβάλ.

Στο διήμερο αυτό προβλήθηκαν στον κινηματογράφο Τριανόν έξι διάσημες ταινίες fantasy της δεκαετίας του 80 [όπως “Excalibur” (1981) και “Labyrinth/Λαβύρινθος” (1986)], ενώ παράλληλα διεξαγόταν ανταλλαγή βιβλίων,  παρουσιάσεις επιτραπέζιων παιχνιδιών, καθώς και κλήρωση δώρων.

Η δική μας συμμετοχή, μια Multimedia παρουσίαση των σήριαλ killer και LordOdy, έγινε πριν προβληθεί η ταινία “Conan the Barbarian/Κόναν ο βάρβαρος” (1982) και περιείχε 6 κωμικά βίντεο κριτικής/παρουσίασης των έξι βιντεοπαιχνιδιών Conan που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα. Αν δεν είχατε την ευκαιρία να παραβρεθείτε στο Φεστβάλ, μπορείτε να δείτε την παρουσίαση στο παρακάτω βίντεο, ή να δείτε μόνο τα κωμικά βιντεάκια εδώ.

Για να δείτε το πρώτο Φεστιβάλ ΦantastiCon, πατήστε εδώ.

Ευχαριστούμε πολύ το ΦantastiCon.gr για τη συνεργασία!

The following two tabs change content below.
spirou

spirou

Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος

Category:

Various, Videos, Άρθρα

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz