Όπως ανακοινώθηκε χθες από το site της Unesco η Αθήνα επιλέχθηκε ως παγκόσμια πρωτεύουσα βιβλίου για το 2018!

Πρωτευουσα Βιβλίου Αθήνα

Όπως αναφέρεται :

” Το προτεινόμενο πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιλαμβάνει συναντήσεις με συγγραφείς , μεταφραστές και εικονογράφους , συναυλίες , θεματικές εκθέσεις , αναγνώσεις ποίησης και εργαστήρια για συγγραφείς και συναφή επαγγέλματα . Ο στόχος του προγράμματος είναι να καταστήσει τα βιβλία προσβάσιμα σε ολόκληρο τον πληθυσμό της πόλης , συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών και των προσφύγων . Τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής επαίνεσαν επίσης πολιτιστικές υποδομές της Αθήνας και την εμπειρία της στη διοργάνωση διεθνών εκδηλώσεων .”

Υπομονή λοιπόν μέχρι το 2018 για μια χρονιά αφιερωμένη στους Βιβλιοσκώληκες!

The following two tabs change content below.
Γιώργος Βορριάς

Γιώργος Βορριάς

O Γιώργος τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με κορυφαία σημεία της καριέρας του το μοντάζ της Juliet από το Lost να ακούει Καζατζίδη και να κλαίει, και ένα βίντεο κλιπ των Anathema που έλαχε να είναι το μοναδικό βίντεο του "Natural Disaster" στο YouTube τότε...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε μετά από αρκετό "ζμπρώξιμο", γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 200+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-CornManiac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
Γιώργος Βορριάς

Latest posts by Γιώργος Βορριάς (see all)

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz