Το Predestination είναι η νέα ταινία των αδερφών Spierig. Φοβόμαστε λιγάκι αυτούς τους σκηνοθέτες μιας και μας έδωσαν το μίασμα πλοκής αλλά χάρμα οφθαλμού ατμόσφαιρας και setting, Daybreakers. Αυτό φαίνεται να είναι πιο βατό όσον αφορά την πλοκή του. Μας τη δίνει λίγο που αυτή η ιστορία πρέπει να έχει ως χρονοταξιδιώτη έναν αστυνομικό πάλι, αλά Time-Cop. Ελπίζουμε όμως αυτή η μπατσολαγνεία να αποφέρει κάτι. Εμείς θα περιμένουμε, εσείς;;;

LordOdy
The following two tabs change content below.
LordOdy

LordOdy

Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz