Οπότε αυτό έγινε σήμερα. Το trailer για την επερχόμενο spin-off ταινία Star Wars που επιτέλους για πρώτη φορά δεν βασίζεται στην οικογένεια Skywalker και σε όλο το σινάφι του αλλά σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους που προσπαθούν να τα βάλουν με μια ολόκληρη Αυτοκρατορία. Χρονικά κατατάσσεται πριν το επεισόδιο IV και συγκεκριμένα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου Άστρου του θανάτου. Τώρα παρακαλώ παρατήστε με γιατί πρέπει να βγω στο μπαλκόνι να φωνάξω από χαρά και να το δω το trailer καμιά εκατοστή φορές ακόμα.

 

 

The following two tabs change content below.
LordOdy

LordOdy

Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz