Μας πήρε δύο μέρες και κάτι ώρες να το πιστέψουμε και να σταματήσουμε να ουρλιάζουμε σαν σχολιαρόπαιδα, αλλά είναι αλήθεια! Ο πρωταγωνιστής Vin Diesel θα ξαναπαίξει τον εικονικό ρόλο του Riddick στο sequel με όνομα Furia, η οποία να υπενθυμίσουμε πως είναι ο πλανήτης απ’ όπου κατάγεται ο Riddick. Πέρα από την ταινία ετοιμάζεται και μια spin off σειρά με το όνομα Merc City και αναφέρεται στους μισθοφόρους και τους Κυνηγούς Επικυρηγμένων του σύμπαντος του Riddick!

Αν και η τελευταία ταινία δεν ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε το σύμπαν του Riddick έχει αποδείξει πως έχει πολύ πολύ ζουμί ακόμα και ευτυχώς δεν είναι έτοιμο να εξαφανιστεί ακόμα!

Πηγή

The following two tabs change content below.
LordOdy

LordOdy

Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz