Πριν λίγες μέρες, το Studio Ponoc του Yoshiaki Nishimura ανακοίνωσε την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του. Πρόκειται για το anime Mary and the Witch’s Flower, που θα κάνει ντεμπούτο το καλοκαίρι του 2017. Το πανέμορφο teaser κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο.

Θυμίζει πολύ το στυλ του Hayao Miyazaki, σωστά; Λογικό, καθώς τα βασικά πρόσωπα που εμπλέκονται ανήκαν στο δυναμικό του Studio Ghibli. Ο Nishimura, που ίδρυσε το Studio Ponoc τον Απρίλιο του 2015, είναι ο παραγωγός των διακεκριμένων The Tale of Princess Kaguya και When Marnie was There. Στο σενάριο βρίσκονται ο Riko Sakaguchi (The Tale of Princess Kaguya) και ο Hiromasa Honebayashi (Arrietty, When Marnie was There).

Η εν λόγω ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα The Little Broomstick, γραμμένο το 1971 από την Αγγλίδα Mary Stewart. Η πρωταγωνίστρια, η μικρή Mary, ανακαλύπτει ένα μαγικό σκουπόξυλο στο δάσος. Έτσι απρόσμενα μπαίνει σε μια περιπέτεια, μαγική, αλλά και επικίνδυνη ταυτόχρονα.

The following two tabs change content below.
Γιώργος Τρου

Γιώργος Τρου

Πολυκύτταρος οργανισμός αγνώστου είδους. Θα τον βρείτε να κάνει ταξίδια με τον Κόρτο Μαλτέζε στον Ειρηνικό, να κυνηγάει εγκληματίες με τον Batman ή να τρώει αγριογούρουνα στο γνωστό γαλατικό χωριό, που αντιστέκεται ακόμη και θα αντιστέκεται για πάντα στους Ρωμαίους εισβολείς. Λατρεύει όσο τίποτε άλλο τη μουσική του Ennio Morricone και τις καλές μπύρες.

  • Αγαπημένη ταινία: Oldboy, The Good, the Bad and the Ugly, V for Vendetta, Amores Perros, Akira και η λίστα δεν έχει τελειωμό...
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δυσκολεύεται να επιλέξει μεταξύ George Orwell και Stephen King
  • Παιδικός ήρωας:  ο Πίκος Απίκος, ο δαιμόνιος δημοσιογράφος
  • Αγαπημένο ζώο:  ο Ντίπο, ο μπετονένιος γλάρος από το Ινκάλ

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz