Ακολουθώντας την πατροπαράδοτη παράδοση της προώθησης ταινιών (και του καταναλωτισμού!) στο Super Bowl του 2016 στα ημίχρονα μεταξύ των διαφόρων αγώνων Αμερικανικου ποδοσφαίρου παίζονται διάφορες διαφημίσεις προωθώντας τις ταινίες που είναι σύντομα να βγουν. Πλέον όμως αφού η geek κουλτούρα έχει γίνει καθημερινότητα στο Super Bowl βλέπουμε τα πιο αναμενόμενα teaser και tv spots.

Αρχικά έχουμε το Captain America Civil War όπου οι ήρωες ετοιμάζονται να πλακωθούν μεταξύ τους. Ιδιαίτερα επικίνδυνο εγχείρημα και πολυαναμενόμενο. Για να μην πούμε ότι θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Spider-Man στο MCU.

Μερικές ημέρες πριν βγει το Deadpool στους κινηματογράφους μερικές teaser σκηνές ακόμα δεν χάλασαν κανένα.

Independence Day 2, εξωγήινοι ξανά και θα είναι σαν να είναι 90s ξανά! Η μήπως όχι…

Αφού καταστράφηκε επαρκώς η Ελληνική μυθολογία στη μεγάλη οθόνη σειρά έχει η Αιγυπτιακή γιατί τώρα τους ήρθε ότι και αυτοί έχουν μεγάλα τέρατα που κάνουν πίου πίου.

Ίσως η πιο τίμια ταινία της χρονιάς. Η καταιγιστική δράση και τα περίεργα γραφικά είναι ότι πρέπει για μια ταινία που λέγεται Teenage Mutant Ninja Turtles.

Το τελευταίο στοίχημα της DC μπαίνει δυναμικά στο χώρο των teaser με viral tv spots για την turkish airways που μας προτρέπει να πάμε στην… Gotham!

Στη νέα ταινία με πρωταγωνιστές τους X-Men ο Apocalypse φαίνεται πως θα τους δείξει τι θα πει να είσαι μεταλλαγμένος. Επίσης Psylocke 🙂

Τέλος μια διαφήμιση της Coca Cola με υπερήρωες της Marvel… ’nuff said!

 

 

The following two tabs change content below.
LordOdy

LordOdy

Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz