Το πρώτο teaser trailer του Game of Thrones: A Telltale Game Series επιτέλους κυκλοφόρησε. Όπως ήδη γνωρίζουμε το video game θα ειναι χωρισμένο σε 6 επεισόδια, ενώ η ιστορία είναι επικεντρωμένη στον οίκο των Forrester, τα μέλη του οποίου δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη στη τηλεπτική σειρά, αλλά ουτε και στα βιβλία.
Το γεγονός πως θα είναι ένα game φτιαγμένο από την Telltale Studios μας δίνει ελπίδες για να δούμε επιτέλους ένα ωραίο και καλοφτιαγμένο Game of Thrones video game, μετά από τις κακές προσπάθειες των Game of Thrones: Genesis και του action game που κυκλοφόρησε με τον τίτλο του πρώτου βιβλιου.

Δημήτρης Φιλάνης
The following two tabs change content below.
Θάνος Φιλάνης

Ο Θάνος διαβάζει ό,τι πέσει στα χέρια του, προτείνει στους φίλους του περίεργες ταινίες που δεν έχουν ξανακούσει και γράφει με ενθουσιασμό αυτάρεσκα κειμενάκια με θέμα τον εαυτό του. Geek μέχρι το κόκαλο—αν και σπάνια θα τον ακούσεις να το παραδέχεται—είναι γνωστός για την χρήση φράσεων όπως “το βιβλίο ήταν καλύτερο” και “τι, δεν ήξερες ότι είναι βασισμένο σε κόμικ;” Όταν δεν γράφει άρθρα και βιντεάκια για το SpoilerAlert, προσπαθεί να τελειώσει τη σχολή του και φαντασιώνεται το όνομά του σε εξώφυλλα βιβλίων.

  • Αγαπημένη ταινία: Αρνείται να απαντήσει ξεκάθαρα, αλλά το Contact και το Fight Club είναι πολύ ψηλά στη λίστα του.
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: Κατά καιρούς περνάει από “φάσεις”, αλλά (για να μιλήσουμε με όρους Sex and the City) o Mr Big του είναι ο Neil Gaiman.
  •  Παιδικός Ήρωας: Όταν ήταν μικρός, του άλλαξε τη ζωή ένα βιβλίο για τον μύθο του Βασιλιά Αρθούρου. Ναι, είναι geek, το ξεκαθαρίσαμε αυτό.
  • Αγαπημένο Ζώο: Πλατύποδας (Ornithorhynchus anatinus). Είναι πάπια; Είναι κάστορας; Ποιος ξέρει; Όπως και να ‘χει είναι cool.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz