Έχουμε αναφερθεί ξανά στην μεταφορά της διάσημης νουβέλας του Philip K. Dick στην μικρή οθόνη, με παραγωγό τον Ridley Scott. Μετά το πιλοτικό επεισόδιο, η Amazon, υπεύθυνη για την παραγωγή της σειράς,κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το “The Man In The High Castle”. Η σειρά, που αποτελεί το πιο φιλόδοξο project της εταιρίας, και μάλιστα κρίνοντας από το πρώτο επεισόδιο είναι καλογυρισμένη και μεταφέρει την νοσηρή ατμόσφαιρα του βιβλίου του Dick σωστά, θα κυκλοφορήσει μέσα από το Amazon Prime, στις 20 Νοεμβρίου. Μένει να δούμε αν η παραγωγή θα διατηρήσει την αισθητική της σειράς στο υψηλό επίπεδο με το οποίο ξεκίνησε.

zgou
The following two tabs change content below.
zgou

zgou

Ο Ζgou είναι θύμα της ποπ κουλτούρας. Έμαθε να δένει τα κορδόνια του την μέρα που είδε το Stand by me. Έχει δύο άσπρες τρίχες στα μαλλιά, ενώ στην φέτα επιλέγει να μην βάζει ρίγανη. Μουσικόφιλος, φανατικός σινεφίλ και series maniac, ονειρεύεται μια μέρα να γίνει άνω τελεία σε κείμενο του Ηλία Φραγκούλη.

Category:

Uncategorized

Leave a Reply

1 Comment on "The Man in the High Castle -Trailer"

Notify of
Sort by:   newest | oldest | most voted
Αλέξανδρος Ζ.
Guest
Αλέξανδρος Ζ.

Αν αξιοποιήσουν καλά το βιβλίο πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν καλύτερη τη σειρά από το βιβλίο. Έχω περιέργεια γενικά πως θα καταλήξει η σειρά γιατί το βιβλίο μου άφησε ένα ημιτελές συναίσθημα. Επίσης πάντα ήθελα να δω ζωντανά τα Τσι sticks!

wpDiscuz