Έχοντας ήδη κερδίσει το Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών, το «The Square», μια αληθινά αστεία κι αληθινά επώδυνη σάτιρα του κόσμου της σύγχρονης τέχνης και της ίδιας της ζωής γενικότερα, κυκλοφόρησε το πρώτο υποτιτλισμένο trailer. Ο ήρωας του φιλμ είναι ο Κρίστιαν, o βασικός επιμελητής ενός μουσείου σύγχρονης τέχνης, που ετοιμάζει μια καινούρια έκθεση, με βασικό στοιχείο ένα τετράγωνο 4 x 4 χαραγμένο σε έναν δημόσιο χώρο με στόχο να είναι ένα “καταφύγιο εμπιστοσύνης και συμπόνιας”.

Στην ομάδα προώθησης του μουσείου όμως αυτό το έργο μοιάζει ελάχιστα ενδιαφέρον κι αναζητούν τρόπους για να το κάνουν να γίνει viral, και όπως συνήθως συμβαίνει, όλα θα πάνε στραβά…

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες της Σουηδίας στο τέλος του Αυγούστου και στον υπόλοιπο κόσμο μερικούς μήνες αργότερα. 

Πηγή

The following two tabs change content below.
Γιώργος Βορριάς

Γιώργος Βορριάς

O Γιώργος τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με κορυφαία σημεία της καριέρας του το μοντάζ της Juliet από το Lost να ακούει Καζατζίδη και να κλαίει, και ένα βίντεο κλιπ των Anathema που έλαχε να είναι το μοναδικό βίντεο του "Natural Disaster" στο YouTube τότε...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε μετά από αρκετό "ζμπρώξιμο", γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 200+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-CornManiac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz