Το τέλος του How I Met Your Mother δεν ήταν αυτό που οι περισσότεροι από εμας περιμέναμε. Τώρα που το σκέφτομαι, αρκετοί ήταν αυτοί που θέωρούσαν αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να τελειώσει κάπως έτσι, το σίγουρο όμως είναι ότι δεν ήταν λίγοι αυτοί που απογοητευτηκαν από το finale της σειράς, μιας και έδινε την εντύπωση πως ενώ ήταν το τέλος που είχαν σκεφτεί από την αρχή για τους χαρακτήρες, ηταν ένα τέλος που δεν ταίριαζε καθόλου στους ήρωες όπως εξελίχθηκαν μέσα στα χρόνια εξέλιξης της σειράς . Όπως και να έχει, για όλους εμάς που θέλαμε ένα εναλλακτικό φινάλε στην ιστορία του Ted και της παρέας του, ήρθε η ώρα να δικαιωθούμε μιας και το σχετικό βίντεο (που οι παραγωγοί είχαν υποσχεθεί να βγει στο DVD της 9ης Season) είναι πλέον online και το έχουμε εδώ για σας! 

The following two tabs change content below.
Γιώργος Βορριάς

Γιώργος Βορριάς

O Γιώργος τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με κορυφαία σημεία της καριέρας του το μοντάζ της Juliet από το Lost να ακούει Καζατζίδη και να κλαίει, και ένα βίντεο κλιπ των Anathema που έλαχε να είναι το μοναδικό βίντεο του "Natural Disaster" στο YouTube τότε...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε μετά από αρκετό "ζμπρώξιμο", γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 200+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-CornManiac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

1 Comment on "Το Εναλλακτικό finale του “How I Met Your Mother”"

Notify of
Sort by:   newest | oldest | most voted
Αλίκη
Guest

Nαι. Πιστεύω πως αυτό το τέλος μου αρέσει περισσότερο!!!!!! Και αστείο και νοσταλγικό, ότι πρέπει για τελευταίο επεισόδιο αγαπημένης σειράς!! Το άλλο ήταν λίγο μπερδεμένο και κουραστικό…..

wpDiscuz