Δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι η επερχόμενη επιστροφή του Twin Peaks αποτελεί το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς. Αν και η πρεμιέρα της 3ης σεζόν είναι στις 21 Μαΐου, μέχρι πρότινος δεν είχε προβληθεί νέο υλικό, πέρα από ένα backstage βίντεο με συνεντεύξεις των ηθοποιών. Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε μια πρώτη γεύση του νέου κύκλου μέσω ενός teaser που περιλάμβανε 30 δευτερόλεπτα διάσημων τοποθεσιών της σειράς.

twin-peeks

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα λίγο μεγαλύτερης διάρκειας teaser στο οποίο βλέπουμε πληθώρα γνώριμων χαρακτήρων της σειράς… 25 χρόνια μετά. Η υπόθεση συνεχίζει να αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό.

twin-peeks

 Όπως και να χει πλέον μετράμε αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη επιστροφή!

The following two tabs change content below.
thanarm

thanarm

Όταν ήταν μικρός ο thanarm ήταν άταχτος και απρόσεκτος και έπεσε μέσα στη χύτρα με ζωμό από σελιλόιντ. Ναι καλά διαβάσατε σελιλόιντ, αυτό το πλαστικό εύφλεκτο υλικό από νιτροκυτταρίνη, που χρησιμοποιείται για την κατασκευή κινηματογραφικού φιλμ. Οι παρενέργειες βαριές και ανίατες. Από τότε στις φλέβες του κυλάει αυτός ο ζωμός και για να συνεχίζει να κυλάει πρέπει να βλέπει διαρκώς ταινίες… Ενίοτε και να γράφει για αυτές...
  • Αγαπημένες ταινίες: Η Πηγή της Ζωής, Εις το Όνομα του Πατρός, Fight Club, Psycho, Τα Μυαλά που Κουβαλάς
  • Αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές: Twin Peaks, The X-Files, Breaking Bad
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: Irvin Yalom 
  • Παιδικός Ήρωας: Batman
  • Αγαπημένο ΖώοΤο γαϊδούρι, το θαυμάζει για την υπομονή του…
thanarm

Latest posts by thanarm (see all)

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz