Αβραάμ Κάουα: “Ο Προσκεκλημένος”

proΤην Πέμπτη 22/01 στις 20:30, στο Etage Littéraire (Κολοκοτρώνη 59Β, Στοά Κουρτάκη, 1ος όροφος), θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αβραάμ Κάουα: “Ο Προσκεκλημένος”.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Νίκος Ρούσσος (μεταφραστής) και ο συγγραφέας.

Για την εκδήλωση έχουν τυπωθεί 150 αριθμημένα αντίτυπα του διηγήματος του Μπραμ Στόουκερ : “Ο Καλεσμένος του Δράκουλα” (σε μετάφραση Αβραάμ Κάουα) πάνω στο οποίο έχει στηρίξει ο συγγραφέας το βιβλίο του. Τα αντίτυπα αυτά θα δίνονται συνοδευτικά μαζί με το βιβλίο και δεν θα διατεθούν στο εμπόριο.*

Τέλος, μετά την παρουσίαση, ο Αβραάμ Κάουα θα υπογράψει αντίτυπα του Ο Προσκεκλημένος” και παλαιότερων βιβλίων του.

Μπορείτε να βρείτε το event στο facebook εδώ

* Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί το βιβλίο, με την επίδειξή του στον χώρο της εκδήλωσης θα λαμβάνουν κι ένα αντίτυπο του διηγήματος Ο Καλεσμένος του Δράκουλα. (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

About The Author

Γιώργος Βορριάς O αρχισυντάκτης του Spoileralert.gr τα τελευταία 25 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε διστακτικά, γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 350+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-Corn Maniac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments