Διαγωνισμός “Mr. Mercedes” (ΕΛΗΞΕ)

st2

Διαγωνισμός Mr. Mercedes

Όροι Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το SpoilerAlert.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις BELL. Διεξάγεται από τρίτους φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ορθή διεξαγωγή και αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση, έμμεση ή άμεση με το Facebook.

Κανόνες διαγωνισμού

Α. Όροι του διαγωνισμού:

1. Πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του SpoilerAlertgr στο Facebook. ( https://www.facebook.com/SpoilerAlertgr )

2. Πρέπει να κάνετε like στη σελίδα των Εκδόσεων “BELL” στο Facebook. ( https://www.facebook.com/BELLpublishing )

3. Πρέπει να κοινοποιήσετε στο προφίλ σας το ποστ για το διαγωνισμό, που βρίσκεται στη σελίδα του SpoilerAlert στο Facebook. Σημειώνουμε ότι κατά την διαδικασία της απαρρίθμησης των υποψηφίων, θα θεωρηθούν έγκυρες οι συμμετοχές εκείνες που θα εμφανίζονται στα shares του Post της σελίδας μας.

4. Θα κερδίσουν διπλάσιες συμμετοχές, δηλαδή θα έχουν διπλάσιες πιθανότητες να κληρωθούν, όσοι έχουν κάνει subscribe στο κανάλι του SpoilerAlertgr στο Youtube – Απαιραίτητη προϋπόθεση είναι να φαίνονται δημόσια τα subscriptions του χρήστη. Το όνομα του χρήστη του Youtube πρέπει είτε να είναι το ίδιο είναι να επαληθεύεται με ένα comment στο post – π.χ. Έκανα subscribe και το username μου είναι Atarax13

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του τη Τετάρτη 09/11/14 έως την λήξη του στις 06/12/14 και ώρα 23:59.

Γ. Νικητές: 10 (δέκα) νικητές θα προκύψουν από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στη σελίδα του SpoilerAlertgr στο Facebook και θα ειδοποιηθούν με email/προσωπικό μήνυμα. Αν κάποιος/κάποια από τους νικητές ειδοποιηθεί και δεν επικοινωνήσει με το προσωπικό του SpoilerAlert.gr , το SpoilerAlertgr δύναται να δώσει το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.

Δ. Δώρο: Τα δώρα του διαγωνισμού είναι 10 (δέκα) αντίτυπα της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου “Ο Κύριος Μεσέντες” του Stephen King, προσφορά των Εκδόσεων BELL. Το δώρο θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στους νικητές, μετά από συνεννόηση με την κα. Σπυριδούλα Γάτσιου. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλες υπηρεσίες, παροχές ή χρήματα σε καμία περίπτωση.

Ε. Αλλαγές: Οι διοργανωτές SpoilerAlertgr και Εκδόσεις Bell διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.

ΣΤ. Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

 

About The Author

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiota Goutzourela
Panagiota Goutzourela
9 years ago

Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!

Ειρήνη Μάρκου
Ειρήνη Μάρκου
9 years ago

Αγαπημένος King!

Ειρήνη Βολοσυράκη
Ειρήνη Βολοσυράκη
9 years ago

Καλη σας εβδομαδα και σας ευχαριστουμε θερμα!!!

SaveAndWin.GR - Διαγωνισμοί, Δώρα, Προσφορές!

Ευχαριστούμε για το δώρο και την ευκαιρία συμμετοχής!!! Ο διαγωνισμός προβάλλεται στο SaveAndWin.GREECE, δείτε τον εδώ: http://getlink.saveandwin.gr/SE

Καλή Επιτυχία σε όλους!