Η Emma Watson θα πρωταγωνιστήσει στο “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Emma Watson στο Facebook της, θα τη δούμε ως Belle στο “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”, τη μεταφορά σε real-action movie της τανίας κινουμένων σχεδίων (1991) της Disney.

Η Emma Watson θα πρωταγωνιστήσει στο "Η Πεντάμορφη και το Τέρας"

Η Emma Watson θα πρωταγωνιστήσει στο "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" 2Η Emma έγραψε πως η ταινία ήταν η αγαπημένη της όταν ήταν μικρή και ο 6χρονος εαυτός της είναι ξετρελαμένος με την ευκαιρία που της δίνεται να χορέψει και να τραγουδήσει τα αγαπημένα τραγούδια της ταινίας. Για το λόγο αυτό εξάλλου, θα ξεκινήσει και μαθήματα φωνητικής.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Bill Condon (Twilight, Dreamgirls). Τώρα μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας και ιδιαίτερα ποιος ηθοποιός θα έχει το ρόλο του Τέρατος.

About The Author

spirou Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments