Καλωσόρισες Punisher, Αντίο Inhumans…

Τελικά η έκφραση όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά είναι η πιο σωστή από όλα τα γνωμικά.

Μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν του Daredevil, μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την απεικόνιση του Τιμωρού. Οι φήμες αλλά και η επιθυμία του κόσμου για μια ξεχωριστή σειρά από το Netflix, με πρωταγωνιστή τον Frank Castle, είναι πλέον γεγονός. Δεν γνωρίζουμε κάποιες λεπτομέρειες αλλά σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

uncanny-avengers-1-inhumans-var.0.0Όμως δυσοίωνο είναι πλέον το μέλλον για μερικούς Inhumans. Και πάλι φήμες λέγανε πως η Marvel δε θα ασχοληθεί με τους Inhumans και έτσι έγινε. Πλέον η ταινία Inhumans δεν βρίσκεται στον προγραμματισμό του στούντιο οπότε η ανάγκη για κάποιον live action Black Bolt, σχεδόν ολοκληρωτικά εξαφανίστηκε. Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι που συντέλεσαν για την απομάκρυνση αυτής της ομάδας από τα άμεσα σχέδια της Marvel, και η ίδια αναφέρει πως έχει σχέδια. Θεωρούμε όμως πως το project απλά δε θα γίνει μιας και ουσιαστικά στην τηλεοπτική σειρά Agents of S.H.I.E.L.D. οι Ihnumans έχουν κανονικά παρουσία με τον ίδιο τρόπο με τα κόμικς αν και δεν υπάρχει η βασιλική οικογένεια (Black Bolt, Medusa, Crystal etc.)

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments