Λάφυρα από το Geekdom 11 (30/7/2015)

Για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την πρώτη προβολή της ταινιας Back to the Future, η Universal Studios απαντάει με μια συλλογή επικών διαστασεων και εκεί που μας πάει δεν θα μας χρειαστούν άλλες συλλογές BTTF…

Το όνομα αυτής της υπερσυλλογής λέγεται απλά ”30th Anniversary Trilogy” και περιλαμβάνει:

  • Τις τρεις ταινίες καθώς κια ένα έξτρα δίσκο με συνεντεύξεις, ντοκιμαντέρ καθώς και κινούμενα μικρού μήκους για τη δημιουργία της ταινίας και των χαρακτήρων.
  • Η δεύτερη συλλογή συλλεγει τα 26 επεισόδια του Back to the Future: The Complete Animated Series σε DVD για πρώτη φορά
  • Τέλος η τρίτη συλλογή ονομάζεται Back to the Future: The Complete Adventures και περιέχει τις δύο πρώτες μαζί με ένα έξτρα βιβλίο 64 σελίδων και ένα πακέτο μοντέλο του Flux Capacitor (με ledάκια και τα όλα του), όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Back to the future 30 anniversary

 

………. Great Scott……..

puke rainbows

 

 

 

 

 

 

 

Όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου του 2015…. μια ημερομηνία που είναι κάπως… οικεία στους λάτρεις του BTTF…

Μπορείτε να το βρείτε εδώ με 88.34 $ για την Blu Ray έκδοση και 77.30 $ για την DVD  έκδοση.

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments