Λάφυρα από το Geekdom 12 (6/8/2015)

Οι παλαιοντολόγοι είναι ασυζητητί οι badasses της βιολογίας. Παίρνουν κόκκαλα τα οποία μελετάνε για χρόνια και βγαζουν συμπεράσματα για ζώα που πλέον δεν υπάρχουν!!!

Όπως ειπα… BAD ASS
badass_over_here

 

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν στα Λάφυρα βλέπουμε σουβέρ που επάνω έχει γκραβούρες από δεινόσαυρους σε διαφορετικές περιόδους. Συγκεκριμένα (γιατί είμαστε και dino-geeks) έχει τέσσερις διαφορετικούς δεινοσαυρους. Διμετροδων (Πέρμιο), Εοράπτορες (Τριασική), Στεγόσαυρος (Ιουρασική) και Τυρρανόσαυρο Ρεξ (Κρητιδική).

Dino Coaster

Βέβαια αν θέλουμε να είμαστε σωστοί όπως ανέφερε και ο καλλιτέχνης Rob Loukotka ο Διμετρόδων δεν ανήκει στην οικογένεια των δεινοσαυροειδών αλλά σε μια άλλη οικογένεια μεγάλων σαυρών που ονομάζεται Σφηνακοδοντίδες… ΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΞΕΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;; ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΠΡΙΝ ΔΩ ΤΟ JURASSIC PARK!!!…..

Dino Coaster

Όλα αυτά μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εδώ στην τιμή των 35 $ για το σετ των 4 και στην τιμή των 55$ για το σετ των 8! Αν δεν τάχετε τα λεφτά αλλά τα θέλετε τα σουβέρ τότε μείνετε ύσηχοι γιατί… ”life finds a way”…

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments