Λάφυρα από το Geekdom 17 (09/10/2015)

Πως να ξεπεράσει κανείς τον πυρετό του ΦantastiCon 2015; Μα με περισσότερο φανταστικό. Συγκεκριμένα με έναν μετρ του φανταστικού που ακούει στο όνομα Σερ Terry Pratchet!

Πολλά χρόνια ακολουθούσαμε τις διάφορες ιστορίες που συνέβαιναν πάνω στο Δισκόκοσμο που βρίσκεται πάνω στην πλάτη τεσσάρων ελεφάντων, οι οποίοι βρίσκονται πάνω στην πλάτη της τεράστιας χελώνας που ακούει στο όνομα Α’ Τουίν, η οποία ταξιδεύει στο αχανές διάστημα μάλλον προς εύρεση συντρόφου…

Όμως σε μια λιγότερο διαγαλαξιακή κλίμακα έχουμε επιτέλους τον πρώτο Άτλαντα του Δισκόκοσμου. Από τη Συντεχνεία Καταπατητών της Ανκ-Μορπορκ και την Εκδοτική του Αόρατου Πανεπιστημίου, έχουμε έναν άτλαντα πλούσια εικονογραφημένο με πολλές πληροφορίες για τον Δισκόκοσμο καθώς και μια πολύ καλή εικονογράφηση της Μεγάλης Α’ Τουίν από την κάτοψη της.

discworld atlas

Ο Άτλαντας έχεις και πολύ μεγάλη συναισθηματική σημασία μιας και είναι η τελευταία συνεργασία της Discworld Emporium μαζί με το βιβλίο The Shepherd’s Crown, με τον Σερ Terry Pratchet ο οποίος είχε σχεδιάσει τα πάντα πριν τον θάνατο του το 2015.

discworld atlas

Μπορείτε να το βρείτε εδώ για προπώληση (βγαίνει στις 22 Οκτωβρίου) στην τιμή των 44 ευρώ!!!

discworld atlas

Ο Άτλας περιλαμβάνει τουριστικό χάρτη σουβενίρ για μια τυχόν επίσκεψη σας στο Δισκόκοσμο καθώς και μεγάλο αναδιπλωμένο χάρτη του Δισκόκοσμου!

discworld atlas

 

 

 

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments