Λάφυρα από το Geekdom 2

Είσαστε φαν του Pac-Man; Τι ερώτηση, προφανώς και είσαστε. Αλλά ακόμα πιο πολύ από το αδηφάγο τέρας που τριγυρίζει σε σκοτεινά μπουντρούμια, είμαστε φαν των τεσσάρων πολύχρωμων, αθώων φαντασματακίων που είναι οι “εχθροί” του και ας μην ξέρουμε το λόγο. Με αυτό το usb λαμπατέρ λοιπόν μπορείτε να έχετε και τα τέσσερα φαντασματάκια σε ένα!!!

ilst_pac-man_usb_ghost_lamp
16 διαφορετικά χρώματα, έτσι ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να επιλέξετε μεταξύ του Inky, Blinky, Pinky και του Clyde.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ στην τιμή των 31,99$

H άχρηστη geek πληροφορία της εβδομάδας είναι: Μπορείς να βάλεις και να βγάλεις το δάχτυλο μέσα στο αυτί σου θα ακούσεις το χαρακτηριστικό “wacka wacka wacka” που κάνει ο pac-man όταν προχωράει.

Ps.

Ταινία σπονδή στα παλία videogames. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα λόγο να μην την έχετε δει ήδη.

-LordOdy

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments