Λάφυρα από το Geekdom 4

Το καλοκαίρι μπήκε (ανεπίσημα). Καλό μήνα και όλα τα σχετικά. Τι θα λέγατε τώρα λοιπόν να προετοιμαστείτε για την Φθινοπωρινή σεζόν του Dr Who απολαμβάνοντας την παγωμένη πορτοκαλάδα, λεμονάδα, ginger ale σας με μια κανάτα στο σχήμα του TARDIS, της χρονομηχανής του Dr. Αφού λοιπόν είναι “μεγαλύτερη στο εσωτερικό της”, μπορεί να κρατήσει δροσερά τα ποτά σας ΚΑΙ κλείνει αεροστεγώς με καπάκι από πάνω.
Σαν να μην έφτανε αυτό, το μίνι ψυγειάκι-στήλη Καρμπονίτη πλήρες με τον Han Solo παγωμένο απέξω, με έξτρα ambient φωτισμό, θα φαίνεται τέλειο δίπλα στο γραφείο σας!

dr who geekdom 2

Με 30,99 $ μπορείτε να προμηθευτείτε την κανάτα TARDIS από εδώ.

Ο Doctor και τα επιθερικά του φρύδια ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ!!!

Screen Shot 2015-06-02 at 19.37.32

dr who 3
Leia: I want that. Han: …I know

Με 149,99 $ (Μονο?? -.-), μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.

ΥΓ. Δεν μπορούσα να αφήσω απ’έξω αυτά τα κουμπιά αλουμινίου για να αντικαταστήσετε τα κλασσικά απλά κουμπιά πληκτρολογίου σας. Απίθανα geeky αντικείμενα με απίθανα υψηλές τιμές :S

Screen Shot 2015-06-02 at 19.37.46

LordOdy

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments