Οι θάνατοι στην Ιλιάδα

Οι θάνατοι στην Ιλιάδα 1Οι θάνατοι στην Ιλιάδα 2Οι θάνατοι στην Ιλιάδα 3

Οι θάνατοι στην Ιλιάδα 4 “Η μεταλλική αιχμή του δόρατος διαπέρασε τη σάρκα κάτω από τον εγκέφαλό του, διαλύοντας τα σαγόνια του. Τα δόντια του πετάχτηκαν, τα δυό του μάτια γέμισαν αίμα, και, πασχίζοντας να πάρει ανάσα, ξεφύσηξε αίμα από το στόμα και τα ρουθούνια του.”

Όσοι νομίζουν πως ο παραπάνω ανατριχιαστικός θάνατος προέρχεται από τις σελίδες του Game of Thrones, ή ότι το θύμα ξεψύχησε από τα χέρια του Conan σε κάποια ιστορία του R. Howard, πέφτουν έξω… γύρω στους 27 αιώνες, καθώς η περιγραφή ανήκει στην Ιλιάδα του Ομήρου! Ο Ian Johnston έφτιαξε ένα Infographic με αριθμούς, στατιστικά και όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αποδεικνύουν πέραν κάθε αμφιβολίας ότι ο Όμηρος είναι ο αδιαμφισβήτητος πατέρας του Heroic Fantasy!
(σημ.: για να προλάβω πιθανές απόπειρες δολοφονίας από εξοργισμένους φιλόλογους, αναλαμβάνω πλήρη ευθύνη για το τερατούργημα που είναι η προσπάθεια μετάφρασης με την οποία ξεκινά το κείμενο)

Σήριαλ Killer
πηγή: http://greekmythcomix.wordpress.com

About The Author

Σήριαλ Killer Αν τον πλήρωναν για να βλέπει σειρές και ταινίες θα ήταν πλούσιος. Ακόμα και ένα φιλί στο μέτωπο να του δινε η νεραϊδα της pop culture για κάθε πράγμα που έχει δει πάλι θα ήταν πλούσιος γιατί θα είχε μαζέψει σε βάζα ένα τόνο απο σάλιο νεραϊδας και υποθέτω οτι σε ορισμένους κύκλους κάτι τέτοιο θα έπιανε καλά λεφτά. Έχει κάνει ως σήριαλ killer δύο ολόκληρα επεισόδια για το SpoilerAlert (έκανε και το logo που έχουμε ως cover, οπότε αυτός φταίει που έχουμε αυτά τα ήρεμα και απαλά χρώματα στο σήμα).  Επίσης ακούει πολύ μουσική με πράγματα που έχουν ηλεκτρικές κιθάρες μέσα, έχει διαβάσει αρκετά κόμικ ώστε τρομάξει ο Wil Wheaton και κάνει Photoshop. Κανονικά διαβάζει απ' όλα, αλλά πριν ένα χρόνο έκανε τάμα να διαβάσει όλη τη σειρά science fiction "the Horus Heresy" του Warhammer 40k, κι επειδή οι τύποι βγάζουν βιβλία σε αυτή τη σειρά πιο γρήγορα απο ότι τα διαβάζει, μάλλον θα διαβάζει Horus Heresy μέχρι τα γεράματα, οπότε και θα εχει πλέον ξεχάσει εντελώς τι σημαίνει καλή λογοτεχνία.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments